Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Activiteiten Kinderboekenweek kleuters

Limattivo organiseert verschillende activiteiten tijdens de Kinderboekenweek voor kleuters. Het is namelijk erg belangrijk dat kinderen al op vroege leeftijd met boeken en verhalen bezig zijn. Dit stimuleert de verbeeldingskracht en het inlevingsvermogen en is goed voor de algemene ontwikkeling van de kleuters. Limattivo organiseert daarom verschillende activiteiten tijdens de Kinderboekenweek voor deze kleuters zodat ze in aanraking komen met boeken en verhalen.

Organiseer activiteiten tijdens de Kinderboekenweek voor kleuters met Limattivo

Limattivo heeft verschillende activiteiten voor de Kinderboekenweek voor kleuters. Deze kunnen plaatsvinden op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld in de aula op school. We kunnen een voorstelling op maat samenstellen, wat bijvoorbeeld te maken heeft met een boek van de Kinderboekenweek of wat te maken heeft met een boek dat momenteel behandeld wordt in uw klas. We hebben al eerder theatervoorstellingen op maat gemaakt zoals Bobbi in de tuin, Roodkapje en 100 nachtjes slapen, krrr.okodil, Boer Boris gaat naar zee, We hebben er een geitje bij, Wiebelbillenboogie, Fiet wil rennen, mama kwijt enz.

Prentenboek voorstellingen

Denk eens aan onze prentenboek voorstellingen als u activiteiten zoekt voor tijdens de Kinderboekenweek voor kleuters. Hierbij worden de zintuigen van de kinderen optimaal geprikkeld door Clown Li met verschillende materialen, knuffels en liedjes. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-23872870. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This