Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Activiteiten Nationale Voorleesdagen peuters

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor tijdens de Nationale Voorleesdagen voor peuters? Limattivo organiseert verschillende soorten activiteiten en theatervoorstellingen. We zorgen tijdens onze voorstellingen altijd voor optimale prikkeling van de zintuigen en een totaalbeleving. Zo krijgen de kinderen het hele verhaal mee. Boeken en verhalen zijn namelijk erg belangrijk voor de algemene ontwikkeling van kinderen. Organiseer daarom leuke en leerzame activiteiten voor peuters, bijvoorbeeld voor tijdens de Nationale Voorleesdagen.

Activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen voor peuters organiseren

Wilt u graag leuke activiteiten voor peuters organiseren tijdens de Nationale Voorleesdagen? Neem dan eens contact op met Limattivo. Wij bieden verschillende soorten voorstellingen en kunnen ook een voorstelling op maat samenstellen die bijvoorbeeld draait om een boek dat bij u in de klas behandeld wordt. Zo doen we ook prentenboek voorstellingen. Een voorstelling door onze eigen Clown Li met veel opvallende materialen, mimiek en vrolijke liedjes.

Diverse schoolprojecten

Naast dat u bij ons verschillende activiteiten kunt boeken voor tijdens de Nationale Voorleesdagen voor peuters, bieden wij ook diverse andere schoolprojecten zoals een excursie naar een kas waar kinderen met eigen ogen kunnen zien hoe komkommers gekweekt worden. We organiseren ook verschillende soorten belevingstheater. Interesse in onze voorstellingen en activiteiten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-23872870.

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This