Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Belevingstheater dementie

Limattivo maakt verschillende vormen van belevingstheater voor ouderen met (zware) dementie. Voor veel van onze doelgroepen is het lastig om naar het theater te gaan, sluit de voorstelling niet aan bij de belevingswereld of gaat de voorstelling gewoonweg te snel. Bij ons belevingstheater worden alle zintuigen geprikkeld op een interactieve en belevingsgerichte manier. Op deze manier kunnen ouderen met dementie toch genieten van een theatervoorstelling.

Limattivo: belevingstheater voor ouderen met dementie

Ouderen met dementie hebben vaak een erg beperkte belevingswereld; toch weet ons belevingstheater hierop in te spelen. Voornamelijk door alle zintuigen te prikkelen, worden de ouderen meegenomen in de totale beleving van de voorstelling. Deze voorstelling wordt gedaan door Clown Li, die de ouderen meeneemt in haar belevingswereld door middel van opvallende materialen, mimiek, aandacht en mooie toepasselijke muziek. We bieden belevingstheater in diverse thema’s:

  • Winter
  • Geluiden in het bos
  • China
  • De huiskamer

Het is ook mogelijk om individueel belevingstheater te boeken voor ouderen met dementie. Hier wordt dan één op één aandacht gegeven aan deze persoon en dit kan ook op therapeutische basis plaatsvinden, waarbij Clown Li regelmatig terugkomt.

Andere doelgroepen

Ons belevingstheater is perfect voor ouderen met (zware) dementie, maar ook voor jonge kinderen tot 6 jaar en verstandelijk gehandicapten. Het kan dan ook op elke locatie plaatsvinden. Wilt u meer weten of een voorstelling boeken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-23872870.

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This