Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Coach ik leer anders Brabant

Linda Matijsen is binnen Limattivo een gecertificeerde coach van de ik leer anders methode in Brabant. U kunt bij ons terecht voor hulp met kinderen die beelddenken, hoog sensitief zijn, dyslexie, dyscalculie ADHD, autisme, hoogbegaafd zijn met leerproblemen. Zelf is Linda een beelddenker en hoog sensitief waardoor zij volwassenen en kinderen die in beelden denken en hoog sensitief zijn goed begrijpt. Met haar middelste zoon is ze in het verleden zoekende geweest naar een methode voor beeld denkende kinderen met leerproblemen. Daarmee ging ik naar een ik leer anders coach een methode om beeld denkers te helpen word bestanden om te zetten in jpg bestanden kort gezegd het beeldend leren, en dat vond ik zo interessant dat ik dat zelf de opleiding genoten heb, en ben mezelf nog meer gaan verdiepen en zo ook een specialisatie opleiding beeld denken ben gaan volgen.

Limattivo: coach van de ik leer anders methode in Brabant

Heeft u een kind dat in beelden denkt of hoog sensitief is? Of heeft uw kind autisme, dyslexie, dyscalculie of ADHD? Dan kan het lastig zijn om uw kind goed te begrijpen en te kunnen helpen, bijvoorbeeld bij hun leerproblemen. Dan neemt u contact op met Limattivo, een coach van de ik leer anders methode in Brabant, die vanuit haar aangeleerde methodes het juiste recept zoekt wat bij het kind past om zo weer tot leren te komen.  De ik leer anders methode helpt ouders hun kinderen te begeleiden en te helpen leren.

Meer informatie

Ik vertel u, als coach ik leer anders in Brabant, graag meer over deze methode. Daarom organiseer ik regelmatig informatieavonden, – middagen en – ochtenden. Het is ook een interessant onderwerp voor op scholen. Wilt u meer weten? Kom dan naar een van de bijeenkomsten of neem contact op door te bellen naar 06-23872870.

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This