Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Fotoshoot vriendinnen Brabant

Laat uw vriendschap vastleggen tijdens een fotoshoot met uw vriendinnen in Brabant! Hiervoor schakelt u natuurlijk Limattivo in. Wij kunnen prachtige foto’s maken van u en uw vriendinnen op een locatie naar keuze. Kies voor een fotoshoot binnen of buiten en kies zelf de kleding, Limattivo biedt de mogelijkheid om jullie extra in het zonnetje te zetten door een visagiste of haarstylist. Door foto’s te laten maken door een professionele fotograaf van Limattivo, bent u verzekerd van mooie herinneringen die nog lang mee gaan.

Een fotoshoot met uw vriendinnen in Brabant

Maakt u al lang deel uit van een hechte vriendinnengroep? Dan wordt het tijd om dat eens vast te laten leggen. Onze professionele fotograaf verzorgt de gehele fotoshoot met uw vriendinnen in Brabant naar wens en natuurlijk krijgt u de foto’s naar afloop mee naar huis. Zo kunt u er een mooi album of collage van maken; ook leuk als cadeau voor een verjaardag van één van uw vriendinnen!

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een fotoshoot met uw vriendinnen in Brabant van Limattivo? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We horen graag wat uw wensen zijn en bekijken dan wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-23872870. We horen graag wat voor fotoshoot u in gedachten heeft!

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This