Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Hoogsensitief kind hulp

Heeft u een hoogsensitief kind, en heeft u daar hulp bij nodig? Neem dan eens contact op met Limattivo. Meeste hoog sensitieve kinderen zijn namelijk beeld denkend binnen Limattivo is een coach die op dat gebied erg gespecialiseerd is; een coach die hulp biedt bij het begeleiden, begrijpen en helpen van kinderen die in beelden denken en hoog sensitief zijn soms met een leerprobleem. Zo zijn we er voor ouders en docenten van kinderen die hoogsensitief en beelddenkend zijn, maar ook van kinderen met autisme, ADHD, dyscalculie of dyslexie.

Hoogsensitief kind: vraag hulp bij Limattivo

Heeft u hulp nodig bij het begeleiden en begrijpen van uw kind dat hoogsensitief is? Dat is begrijpelijk. U kunt terecht bij Limattivo. Limattivo begrijpt de situatie namelijk helemaal als ervaringsdeskundige; het is opgericht door Linda Matijsen, een moeder die zelf beelddenkend en hoogsensitief is, en drie kinderen heeft met dezelfde eigenschappen. Ik wilde weten hoe ik hier het beste mee om kon gaan en verdiepte mezelf hierin en heb verschillende opleidingen genoten daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in het beeld denken met een specialisatie opleiding, zodat ik u hulp kan bieden bij de begeleiding van een hoogsensitief beeld denkend kind.

Meer informatie

Heeft u ook hulp nodig bij de begeleiding van een hoogsensitief kind? Bent u ouder of docent? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Ik organiseer ook regelmatig informatieavonden, -middagen en – ochtenden waarin ik u meer kan vertellen over methodes die ik gebruik. Neem voor meer informatie ook gerust contact met ons op door te bellen naar 06-23872870.

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This