Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Hulp bij beelddenkende kinderen

Voor hulp bij beelddenkende kinderen kunt u contact opnemen met Limattivo. Heeft u een beelddenkend kind in huis, dan kan het lastig zijn om hem of haar goed te begeleiden en begrijpen. Limattivo is opgericht door Linda Matijsen, een hoog sensitieve en beelddenkende moeder van drie kinderen; hoog sensitief, beelddenkend of ADHD. Ik wilde graag weten hoe ik hiermee om kon gaan, na vele wegen bewandeld te hebben voelde ik me thuis bij de methode ik leer anders en ben de opleiding gaan volgen. Dit vond ik zo interessant, dat ik mezelf verder ben gaan specialiseren het helpt mijn kinderen en mezelf, ik wil graag mensen helpen met mijn kennis die de wegen even niet weten te bewandelen rondom beeld denken en hoog sensitiviteit. Nu bied ik ouders hulp bij het begeleiden van hun bijzondere beelddenkende kinderen.

Limattivo: hulp bij beelddenkende kinderen

Limattivo biedt hulp bij beelddenkende kinderen. Maar niet alleen ouders van beelddenkende kinderen kunnen bij ons terecht, ook ouders van bijzondere kinderen met  autisme, dyslexie, dyscalculie of ADHD of kinderen die hoog sensitief zijn en leerproblemen hebben. Met verschillende methodes zoek ik de juiste ingrediënten die passen bij het kinden bied ik handvatten voor het begeleiden en helpen van deze kinderen.

Kom naar een informatieavond

Regelmatig organiseert Limattivo informatieavonden, -middagen en – ochtenden. Hier wordt meer verteld over de hulp die wij als coachen kunnen bieden bij het begeleiden van ouders met beelddenkende kinderen met leerproblemen, middels verschillende methode. U kunt bij ons ook terecht voor meer informatie door te bellen naar 06-23872870.

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This