Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Hulp bij kinderen met leerproblemen Brabant

Limattivo biedt hulp aan kinderen met leerproblemen in Brabant. Heeft u een beeld denkend of hoog sensitief kind? Of heeft uw kind ADHD, autisme, dyslexie, dyscalculie met leerproblemen? Dan kan het soms lastig zijn om uw kind te begrijpen of te helpen. Limattivo biedt hulp aan ouders van deze kinderen met leerproblemen die daarnaast de bijzondere eigenschappen hebben zoals hierboven genoemd zodat deze kinderen zich begrepen en herkend voelen en ze zich zo optimaal kunnen gaan ontwikkelen.

Limattivo: hulp bij kinderen met leerproblemen in de omgeving van Brabant

Limattivo biedt de benodigde hulp aan ouders van kinderen met leerproblemen in de omgeving van Brabant. Limattivo is namelijk opgericht door mij, Linda Matijsen. Zelf ben ik hoog sensitief en een beeld denker en zocht hulp toen bleek dat mijn zoons dat ook zijn. Hoe kon ik ze zo goed mogelijk helpen? Ik kwam terecht bij een ik leer anders coach, en vond dit zo interessant dat ik zelf ook de opleiding genoten heb en zelf ben gaan specialiseren in beeld denken. Nu bied ik andere ouders hulp bij het begeleiden van hun kinderen met leerproblemen in de omgeving van Brabant.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de hulp die Limattivo biedt bij kinderen met leerproblemen als ik leer anders coach in Brabant? Regelmatig organiseren ik informatieavonden, -middagen en –ochtenden. Voor meer informatie kunt u ook contact met mij opnemen door te bellen naar 06-23872870. 

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This