Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Theater met zintuigen

Limattivo maakt theaters met optimale prikkeling van de zintuigen, speciaal voor verstandelijk gehandicapten, jonge kinderen en (diep) dementerende ouderen. Voor deze doelgroepen gaat “normaal” theater vaak te snel, en roept de hele omgeving en alle mensen al te veel prikkeling op. Daarom komt het belevingstheater naar een locatie naar wens. Of dit nu een woongroep, dagcentrum of school is; wij kunnen met het theater overal zintuigen prikkelen.

Limattivo: theater met optimale prikkeling van de zintuigen

Limattivo maakt theater met optimale prikkeling van de zintuigen. Er zijn namelijk speciaal belevingstheaters gecreëerd; theater dat de zintuigen optimaal prikkelt op een belevingsgerichte en interactieve manier. De theatervoorstellingen draaien om Clown Li; een belevingsclown die de aandacht van de speciale personen in het publiek trekt met opvallende materialen, muziek, aandacht en mimiek. Op deze manier speelt ze in op de behoeften van het publiek. Of dit nu verstandelijk gehandicapten, jonge kinderen of dementerende ouderen zijn.

Verschillende uitvoeringen

Ons theater met optimale prikkeling van de zintuigen is er in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we verschillende thema’s zoals winter, onderwaterwereld, geluiden in het bos, toveren, griezelen, China, prentenboek voorstellingen en de huiskamer. Daarnaast is individueel theater ook mogelijk; hierbij geeft Clown Li één op één aandacht. Dit kan ook therapeutisch gebruikt worden waarbij Clown Li regelmatig terugkomt. Neem voor het boeken van een theatervoorstelling of voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 06-23872870.

N

Belevingstheater

N

Fotografie

N

Kinderfeestjes

N

Activiteiten coach

N

Individuele spelbegeleiding

Contact

Share This