Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Cadeau van Sinterklaas

Het cadeau van Sinterklaas is geschikt voor de doelgroepen; zeer ernstig (of ernstig) (meervoudig) verstandelijk gehandicapten, (diep) dementerende ouderen en jonge kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Dit belevingstheater wordt aangeboden in groepsverband. Groepsgrootte met specifieke doelgroep kunnen 8 a 10 deelnemers voor kinderen kan de groepsgrootte 1 kleuterklas of 20 kinderen. Dit belevingstheater duurt 1 uur voor specifieke doelgroep voor kinderen duurt de voorstelling 30 minuten, mochten groepen groter zijn dan kan er of een extra voorstelling bij geboekt worden of er kan gewerkt worden met een extra Piet.

Wat staat daar nu in de kamer? een groot cadeau? en wat zou erin zitten? Clown Li weet het ook niet. Met een Sinterklaaslied uit een lief speeldoosje verwelkomt ze het publiek en maakt ze het eerste contact. Maar wat is dat voor geritsel? het komt uit de doos!!!! Zou het Piet zijn?

Het Cadeau van Sinterklaas is een leuk feestelijk belevingsverhaal rondom Sinterklaas Clown Li en de inpakpiet laten het publiek de beleving rondom Sinterklaas ervaren, het cadeaupapier, de liedjes, de geur, het gevoel. Laat je lekker meevoeren in het verhaal.

Dit verhaal kan met of zonder Piet geboekt woorden, Piet kan naar wens woorden ingevuld net wat u als stichting aanhoud hoe Piet moet zijn. Wit wordt Piet niet hij kan wel vervangen woorden door een extra belevingsclown.

Contact

Share This