Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Onderwaterwereld

Het onderwaterwereld belevingstheater is geschikt voor de doelgroepen; zeer ernstig (of ernstig) (meervoudig) verstandelijk gehandicapten, (diep) dementerende ouderen en jonge kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Groepsgrote met specifieke doelgroep kunnen 8 a 10 deelnemers voor kinderen kan de groepsgrote 1 kleuterklas of 20 kinderen. Dit belevingstheater duurt 1 uur voor specifieke doelgroep voor kinderen duurt de voorstelling 30 minuten, mochten groepen groter zijn dan kan er of een extra voorstelling bij geboekt worden of er kan gewerkt worden met een extra contact clown.

Wat gebeurt er in het onderwaterwereld theater;

Voor het onderwater theater heeft Clown Li een onderwaterachtige cape met lichtjes aangetrokken en heet ze het publiek welkom met grote en kleine belletjes en het water liedje. Daarna wordt het publiek verwonderd door een heus bad vol bellen. En wat zal er in het aquarium zitten? En wat gebeurt er als we steeds verder in de onderwaterwereld terecht komen en misschien wel meneer de inktvis tegenkomen die stiekem langs je heen schuift met zijn tentakels? Een beetje spannend maar toch ook mooi om de onderwaterwereld van dichtbij te mogen ervaren.

Het onderwaterwereld belevingstheater duurt ongeveer 1 uur voor zeer ernstig (of ernstig) (meervoudig) verstandelijk gehandicapten en (diep) dementerende ouderen. Voor jonge kinderen van 2,5 tot 6 jaar is een uur best lang voor deze doelgroep wordt het theater aangepast naar 30 minuten.

Contact

Water liedje

We gaan bu bu bu bu bu bu bu bu

bellen blazen

bu bu bu bu bu bu bu

bellen blazen

belen zweven door de lucht

blaas maar blaas maar

kleuren dansen door de lucht

blaas maar blaas maar

ze zweven naar benenden en vallen dan kapot………………

Share This