Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Hoera ik ben jarig!

Hoera ik ben jarig is speciaal geschreven voor de doelgroepen; zeer ernstig (of ernstig) (meervoudig) verstandelijk gehandicapten. Dit belevingstheater wordt aangeboden in groepsverband. Groepsgrootte van deze specifieke doelgroep kunnen 8 a 10 zijn. Dit belevingstheater duurt 1 uur voor deze specifieke doelgroep, mochten groepen groter zijn dan kan er of een extra voorstelling bij geboekt worden of er kan gewerkt worden met een extra contact clown.

Hoe leuk kan het zijn om je verjaardag, jubileum te vieren met een belevingstheater waarin jij en je mede deelnemers je echt even jarig voelen. Met deze feestelijk voorstelling kan dat helemaal. Een grote taart, slingers, ballonnen en confetti alles wat bij een feest hoort zit in dit kleine belevingstheater verwerkt de aandacht voor iedereen op dit feestje door Clown Li maakt het helemaal af net als de slagroom op de taart.

Wie heeft die mooie hoed op moet je zien,
Wie is er een beetje jarig bovendien.
Ga maar op de stoel staan dan zingen wij,
Er is er eentje jarig dat ben jij!

Het belevingstheater is ook leuk in te zetten bij een jubileum van een personeelslid of organisatie maar ook op koningsdag!

Waar wachten jullie nog op en nodig Clown Li uit op jullie verjaardagsfeest!

Contact

Share This