Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Hand in hand

Limattivo

“Wel of geen toeval, maar de Cito resultaten van Mandy zijn van 20% onder gemiddeld naar gemiddeld gestegen na de coaching en hulp van Linda”

Aldus; Ouders van Mandy

Kinderfeestjes

Bij Limattivo kunt ook terecht voor kinderfeestjes voor peuters, kleuters, schoolkinderen t/m groep 8 Kijk even rond op deze pagina en laat u inspireren voor een leuk en gezellige activiteit voor het kinderfeest van uw kind.

Een prentenboek voorstelling aan huis voor peuters en kleuters is een echt feestje. Even rust  in huis tussen het spelen door en laat de kinderen meegaan in het verhaal. Een prentenboek voorstelling duurt ongeveer 30 minuten.

Kinderen uit groep 1, 2 en 3 vinden het heerlijk om zich te verkleden en in de rol te kruipen van iemand anders. In de fotostudio van Limattivo worden kinderen omgetoverd in prinsessen, ridders, superhelden,  net wat de wens is van de jarige. Nadat ze zijn verkleed, leuk zijn opgemaakt of geschminkt worden ze op de gevoelige plaat vastgelegd.

Voor creatieve kinderen uit groep 3, 4, 5 of 6 kunt u bij Limattivo terecht voor een sok poppen activiteit. Dit kan bij u thuis maar ook in de ruimte van Limattivo. Limattivo speelt veel met handpoppen in haar theaters en laat de kinderen zien hoe dat werkt.

Daarna gaan we zelf creatief aan de slag. Afhankelijk van het gekozen thema door de jarige  worden de sok poppen in elkaar geknutseld. Daarna maken we er een leuke act van op basis van een liedje wat de jarige leuk vindt. Extra leuk is dat deze act wordt gefilmd en dat dit filmpje opgestuurd kan worden naar de genodigden als aandenken aan het feest.

Voor meiden uit groep 7 en 8 kan in de studio van Limattivo een vriendinnen shoot gedaan worden, hoe geweldig is dat! Er is ruimte in de studio om bijvoorbeeld zelf elkaars haren en make up te doen. Limattivo biedt ook de mogelijkheid dat dit wordt gedaan door een professionele kapper en echte visagiste. Hierna worden van de meiden mooie foto’s gemaakt. Individueel, samen met je vriendin en natuurlijk mag de groepsfoto niet ontbreken.

Contact

Share This