Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en feitjes van Limattivo? Mail uw gegevens naar info@Limattivo.nl en u ontvangt een aantal keer per jaar de nieuwsbrief van Limattivo.

Privacy statement

 

Limattivo verwerkt persoonsgegevens en wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Limattivo.

 

Wat zijn persoonsgegevens?

Er zijn gegevens die iets over jou zeggen. Bijvoorbeeld je naam, adres, leeftijd. Wanneer (een combinatie van) deze gegevens naar jou herleid kunnen worden spreken we over persoonsgegevens. Bijvoorbeeld je adres of e-mailadres. Maar bijvoorbeeld ook je voornaam samen met je geboortedatum. Wanneer anderen die persoonsgegevens hebben, moeten ze daar zorgvuldig mee omgaan.

Limattivo verwerkt persoonsgegevens van mensen met wie zij direct of indirect een relatie hebben of hebben gehad. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens van:

• Klanten, opdrachtgevers van het inhuren van Limattivo belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen voor communicatie over een belevingstheaters en het verstrekken van een 4 keer per jaar sturende digitale nieuwsbrief.

• Klanten, opdrachtgevers van Limattivo fotografie voor communicatie van de foto opdracht.

• Klanten, opdrachtgevers van Limattivo begeleiding beeld denken, HSP en emotionele begeleiding voor communicatie over de begeleiding en behandeling. Limattivo maakt geen verslagen van ondersteuning en behandeling, maakt wel notities van metingen zoals de visuele stress test en de neurofeedback behandeling deze wordt alleen aan de opdrachtgever overhandigd.

 

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Limattivo verwerkt de persoonsgegevens in adressensysteem van Limattivo. Binnen Limattivo is er een gegevensbeheerder die je persoonsgegevens verwerkt.

 

Waarvoor verwerkt Limattivo persoonsgegevens?

Als je klant wilt worden van Limattivo of Limattivo levert een dienst op aanvraag, hebben we persoonsgegevens nodig. Met behulp van je gegevens kunnen we je op de juiste wijze communiceren over de dienst die Limattivo aan de klant gaat leveren, dit kan een offerte aanvraag zijn, opdracht bevestiging en verdere afspraken en communicatie over de opdracht of behandeling.

Als je eenmaal klant of relatie van de Limattivo bent, dan willen we je goed van dienst zijn. Wij gebruiken je naam en adresgegevens bijvoorbeeld om contact met je te onderhouden en je te informeren over actuele gerelateerde zaken middels een nieuwsbrief.

Gegevens kunnen ook gebruikt worden voor promotie- of onderzoeksdoeleinden. Bijvoorbeeld om je te informeren over een nieuwe activiteit. Hiervoor worden je gegevens verwerkt in een mailaccount. Wil je niet benaderd worden door een bepaald organisatieonderdeel? Dan kun je dit aangeven door een mail te sturen naar info@limattivo.nl voor uitschrijving van de nieuwsbrief.

Tot slot zijn er praktische zaken waarvoor we gegevens verwerken, zoals het opstellen statische analyses. Daarnaast gebruiken we de gegevens ter ondersteuning van administratieve processen rondom facturering.

Verwerkt Limattivo ook bijzondere persoonsgegevens?

Bijzondere persoonsgegevens zijn gevoelige gegevens, bijvoorbeeld over gezondheid, strafrechtelijk verleden, etnische gegevens of gegevens betreffende ras.

Wij verwerken alleen bijzondere persoonsgegevens als wij dat moeten op basis van de wet, met jouw toestemming of als je dat ons vraagt. In dat laatste geval verwerken wij deze gegevens alleen als dat noodzakelijk is voor onze dienstverlening.

 

Hoe gaat Limattivo met mijn persoonsgegevens om?

Je persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet langer dan noodzakelijk is voor normaal gebruik binnen Limattivo of het doel waarvoor zij zijn, verwerkt.

 

Wie kan er bij mijn persoonsgegevens?

De gegevensbeheerder van de Limattivo, kan je gegevens inzien en wijzigen in het ledensysteem. De gegevensbeheerder van Limattivo is ook het eerste aanspreekpunt voor vragen of wijzigingen betreft je gegevens met betrekking tot jouw lidmaatschap op bijvoorbeeld de nieuwsbrief. De gegevensbeheerder kan alleen leden inzien van Limattivo.

 

Willen wij gegevens voor een ander doel gebruiken dan waarvoor ze oorspronkelijk verwerkt waren? Dan kunnen wij dat alleen wanneer er tussen beide doelen een nauwe verwantschap bestaat.

 

Hoelang worden mijn gegevens bewaard?

Gegevens gerelateerd aan Limattivo worden in beperkte vorm na uitschrijving van de nieuwsbrief bewaard. Fotobestanden na een foto opdracht worden 10 jaar op een beveiligde harde schijf bewaard, Negatieven van een foto opdracht kunnen alleen door de opdrachtgever worden gekocht.

 

Welke regels gelden bij de verwerking van persoonsgegevens?

Bij de verwerking van persoonsgegevens is Limattivo gebonden aan de daarvoor geldende wet- en regelgeving.

 

Kan ik zien welke gegevens Limattivo van mij verwerkt?

Het inzien van je persoonlijke gegevens kan via de gegevensbeheerder van Limattivo waarvan je klant bent. De gegevensbeheerder kan door in te loggen in het klantenbestand je gegevens met betrekking tot jouw gegevens terug vinden en bewerken.

 

Foto’s

Tijdens activiteiten kunnen er foto’s worden gemaakt, ter promotie van de Limattivo. Deze kunnen verspreid worden via onze kanalen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kun je dit voorafgaand van de activiteit aangeven bij Limattivo.

Sta je op een foto en wens je dat deze verwijderd wordt, dan doen wij dit. Een verzoek hiervoor kun je per mail indienen.

Foto’s die gemaakt worden in opdracht van een klant via Limattivo fotografie kunnen ook gebruikt worden voor promotie op verschillende kanalen, wilt u dat niet geef dit dan aan voor tijdens of na de shoot. Sta je op een foto en wens je dat deze verwijderd wordt, dan doen wij dit. Een verzoek hiervoor kun je per mail indienen.

 

nieuwe mogelijkheden vanaf het najaar bij Limattivo

Gisteren middag een bijeenkomst gehad over een nieuwe opleiding en ja hoor vanmorgen heb ik me ingeschreven dus…………Limattivo berijd zich uit met het aanbod op neurofeedback of wel hersentraining in te zetten bij stress, verschillende type adhd, faalangst, leerproblemen, hsp, burn-out, bore-out, depressie, slaapproblemen, vergeetachtigheid enz enz.

Leuke week vol belevingstheaters

Vorige week prachtige momenten meegemaakt tijdens mijn theaters; zoals die van dinsdag en woensdag bij Stichting Mees te Breda. Tijdens de voorstelling geluiden in het bos mocht ik helemaal op het tempo van de kinderen het contact zoeken en dat resulteerde in leuke actie reactie spel of een mooi contact tot een schaterende lach bij het horen van deze geluiden. Dinsdagavond mocht ik weer bij Jeroen en Leroy langs, bij Leroy ging het die avond over vriendschap een spannend maar ook mooi onderwerp het geeft de begeleiders weer nieuwe inzichten bij wie hij zich veilig voelt. Donderdag mocht Limattivo het verhaal van Tijger slaapt weer eens doen op locatie IKC de Vincent in Etten-Leur voor de peuters van Etten-Leur en de Groene Vlinder het werd weer een leuk verjaardagsfeest voor Tijger. Vrijdag als afsluiter van de week het belevingstheater Winter op Gouwberg 4 van stichting Amarant groep Rijsbergen, wat was het weer fijn deze bewoners te mogen verblijden en te laten ontspannen tijdens dit theater.

Visuele stress wat is dat nu eigenlijk.

Laatst weer eens een onderzoek mogen doen bij een leerling met somtonen van visuele stress. Na het onderzoek liep hij vrolijk naar buiten met zijn paarse kleurfiltervellen. Een dag later belde hij op om te vertellen dat het lezen tijdens de Nederlandse les nu al veel meer rust bracht en het lezen zelf leuker was geworden plus het ging hem sneller af. Over een aantal weken hebben we een echte evaluatie over zijn hulpmiddel ik ben benieuwd hoe het hem vergaat de komende weken. Maar wat is dat nu Visuele stress hoor ik jullie denken.

Visuele stress kan zich voordoen tijdens het lezen. Het zorgt voor een oncomfortabel gevoel wanneer men langere tijd aan het lezen is en wordt vaak geassocieerd met migraine en fotofobie (niet tegen licht kunnen).
Symptomen zijn:
• Bewegende tekst
• Wazige tekst
• Letters die van grootte lijken te veranderen
• Letters dubbel zien
• Vervagende letters die donker lijken of juist lijken te flikkeren
• Patronen die zich voordoen in de tekst of de witte ruimtes
• Kleurillusies (gekleurde vlekken die over het papier bewegen)
• Vermoeidheid, misselijk, duizelig zelf pijn aan de ogen
• Regelmatig terugkerende hoofdpijn

Voorleesdagen 2018 met Tijger slaapt groot succes!

Wat was de voorstelling “de tijger slaapt” een succes zeg! Vele kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen hebben genoten van dit verhaal, zo was Limattivo te gast bij drie locaties van Belle Fleur in Teteringen, Etten-Leur en Princenhage. En mochten de locaties Woelwater, Krullevaar en De Boei van stichting Kober ook het feestje van Tijger mee vieren, ook de peuters van KDV de Groene vlinder locatie Pottenbakkerstraat, Hasselbraam en Glabbeek durfde op de neus van Tijger te aaien. De Bieb locaties Zevenbergen, Standdaarbuiten en Roosendaal van bieb VANnU ontvingen ook een aantal peuters en kleuters in hun bieb die van het verhaal genoten. Op BS ’t Bossche hart mocht Limattivo maar liefst 5 voorstellingen uitvoeren heel veel peuters en kleuters in Bosschenhoofd hebben mogen genieten van de ballonnen die de dieren bij zich hadden. In Waalwijk ligt KDV Ziezo waar de kinderen bijna op schoot zaten tijdens de voorstelling en Limattivo sloot de nationale voorleesdagen af bij KDV Altijd Lente in Breda op beide locaties werd er flink geknuffeld met de tijger om hem te feliciteren. Ik kijk heel positief terug op deze voorleesdagen dit verhaal blijft zeker actief bij Limattivo en ten alle tijden te boeken!

Tijger slaapt en radio interview!

Afgelopen week hard gewerkt aan de voorstelling Tijger slaapt vandaag gaat hij in primaire toch weer spannend of de voorstelling goed zal vallen. Vorige week heb ik ook nog een individueel bezoek gebracht aan Jeroen en Susanne zij mochten weer van een individueel theater genieten de een op geluid en de ander op zien en gebaar. Donderdagavond was ik te gast op Gouwberg 13 te Rijsbergen van Amarant om daar de voorstelling Winter te spelen, de bewoners hebben weer ieder op hun eigen manier genoten van het verhaal. Zaterdag heb ik een interview gegeven op de regionale zender in het programma streekwijzer zij wilde meer over de voorstelling Tijger slaapt weten plus een stukje promotie voor de Bieb waarin ik een aantal voorstellingen geef. Nou we gaan de komende twee weken lekker aan de slag Clown Li samen met tijger!!!!!!!!!!

Voorstellingen kerst in een winterjasje of winter in een kerstjasje

Vandaag speelde ik de laatste voorstellingen van “Winter in een kerstjasje” of de voorstelling “kerst in een winterjasje” het was maar net voor wie het theater bedoeld was. Zo hebben de peuters van Altijd Lente Breda op beide locaties, KDV Hummeloord Breda van Kober kinderopvang en PSZ Oki Doki in Oudenbosch van Spelen=Leren mogen genieten van het kerstverhaal in een winterjasje, waarin de kinderen meegenomen werden naar de stal in Bethlehem en waar het vervolgens ging sneeuwen. En mochten de bewoners van Rusthuis Buitenhof in Brasschaat Belgie, de kinderen van Stichting Mees Breda, de kinderen van KDC de Regenboog in Middelharnis van stichting Gemiva, de bewoners van Koningsveld 30-32 in Terheijden van stichting Sovak, de bewoners van stichting Bijzonder Etten-Leur en de kinderen van KDC Ellemare in Rotterdam van Stichting Pameijer genieten van de voorstelling winter met de kerstsfeer. Zo heeft iedereen gespeeld met sneeuwballen, kwam de winterkabouterlangs en ging het ook sneeuwen, ook werd er aan kerst gedacht d.m.v een mooie ster en het voelen van schapen vacht en het kijken in de stal.


Via deze weg wens ik iedereen fijne feestdagen en wie weet ontmoeten we elkaar weer in 2018 binnen een mooie voorstelling waarin contact voorop staat!

Leuke Sint voorstellingen achter de rug

In het weekend van 18 en 19 november heeft Sinterklaas zijn voet op het vaste land van ons land geplaatst, en zijn alle feestelijkheden rondom zijn verjaardag begonnen. Zo ook bij Limattivo het theater “het cadeau van Sinterklaas” werd ook ingepakt in de bus zo ook de pepernoten en bij sommige voorstellingen een lieve Piet. We zijn langs geweest bij verschillende dagcentrums en woningen in de omgeving maar ook peuterspeelzalen , kindercentrums en basisscholen en bij alle groepen waar we waren was het een groot feest want wat had Clown Li een mooi cadeau bij en wat hebben de deelnemers aan het theater fijn kunnen spelen met het mooie inpakpapier, voor Clown Li en haar Pieten was het daarom ook een feestje om deze voorstelling te mogen geven! Zo hebben de peuters van KDV Altijd Lente op beide locaties te Breda genoten, en kindercentrum Oud-Gastel waren verrast door een heel jong pietje dat voor het eerst mee mocht naar Nederland. Op peuterspeelzaal de Hasselbraam kregen ze bezoek van een lieve Piet en genoten de peuters van BS de 4heemskinderen van de voorstelling samen met papa, mama of opa en oma. We zijn op bezoek geweest bij Stichting Prisma op een woning in Kaatsheuvel, en kwam Clown Li lands op bs de Steiger in Stampersgat. Ook drie locaties van De Groene Vlinder in Etten-Leur hebben mogen genieten van het verhaal, en kwam Clown Li twee keer langs bij Stichting Mees in Breda. Ook de deelnemers van DC Europalein tijdelijk gevestigd in Tilburg van Stichting Amarant hebben genoten van de Sint sfeer die Clown Li bij zich had. De Boei in Breda van Stichting Kober hadden ook een Sint feest samen met Limattivo gevierd en brachten we nog een bezoek aan stichting Amarant locatie Rijsbergen op Gouwberg 13 zowel links als rechts. Op kindercentrum de 4heemskinderen van Stichting Kober in etten-leur mochten de kinderen ook gezellig mee doen met het Sint theater en sloten we deze periode af op OBS Gezellenhoek in Roosendaal waar de kleuters en kinderen van groep 3 vrolijk meededen en daarna vol spanning hun pakjesavond in gingen. Bedankt aan de drie lieve Pietjes (Loes, Eva en Wouter) die mee zijn gegaan met Clowntje Li om het Sinterklaas verhaal helemaal compleet te maken!!!!!!!!

tweede week Kinderboekenweek 2017

De tweede week van de Kinderboekenweek is ook al weer achter de rug wat is dat snel gegaan zeg, Limattivo heeft heel veel gegriezeld op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, basisscholen en scholen voor kinderen met een beperking maar wat was het leuk!!!! Zoals op maandag 9 oktober bij brede school het voortouw vanuit de verbreedde schoolkalender waren er maar liefst rond de 50 peuters aanwezig, in de middag was Limattivo te gast op KDV Dino van stichting Kober Roosendaal daar voelde ze de kriebels over hun hele lijf wat was het spannend. Dinsdag 10 oktober was Limattivo te gast op KDV Woelwater en peuterspeelzaal de Berenboot van Stichting Kober Etten-Leur en ging het griezelen in de middag door op BS de Singel in Willemstad. Woensdag 11 oktober werd er gegriezeld bij KDV Teddybeer in Tilburg en KDV Toverbosch in Bosschenhoofd leuk om bij deze twee kindercentrums voor het eerst aanwezig te mogen zijn! Donderdag 12 oktober mocht Limattivo weer naar KDV Pebbels in combinatie met de Montessori plus Bs in Breda om hen daar te laten griebelen tijdens de voorstellingen. Als afsluiter van de Kinderboekenweek was Limattivo op vrijdag 13 oktober weer te gast bij de Emilius school in Son en Breugel waar 5 klassen het belevingstheater mochten ervaren wat kunnen deze speciale kinderen toch enorm genieten! A.s. maandag is de laatste Kinderboekenweek voorstelling op KDV de groene vlinder locatie Keen Etten-Leur en dan mag mijn griezel piano even uitrusten.

 

Eerste week Kinderboekenweek 2017

Nadat Limattivo 23 september de gast was geweest bij Stichting ASVG op locatie Lingebolder in Leerdam met vier belevingstheaters Griezelen wat super goed is ontvangen gingen de voorbereidingen voor de Kinderboekenweek van start.

Afgelopen maandag 2 oktober gaf Het Kroonpad een school voor verstandelijk (meervoudig) gehandicapten kinderen in Apeldoorn de aftrap van de Kinderboekenweek. Limattivo mocht daar 3 korte voorstellingen Griezelen geven. Het thema van de Kinderboeken week is gruwelijk eng het belevingstheater komt zo extra mooi uit de verf. Dinsdag 3 oktober was Limattivo te gast bij KDV Pebbels locatie Prinsenbeek en BS IBS Klaverhoek in Moerdijk, woensdag 4 oktober ging het Griezelen officieel van start met een officiële opening van de Kinderboekenweek op KDV Ziezo van Stichting Kober in Roosendaal en in die middag heeft Limattivo twee bibliotheken bezocht van bieb VANnU in Rucphen en Rijsbergen. Het heeft Limattivo zelfs een mooi stuk in de krant opgeleverd super tof is dat om te lezen hoe mijn theaters werken. Donderdag 5 oktober mocht ik weer komen griezelen bij KDV Pebbels maar nu op een van hun locaties in Breda en Griezelde we in de middag bij KDV de Groene vlinder locatie pottenbakkerstraat in Etten-Leur. Vandaag vrijdag 6 oktober hebben de peuters en kleuters van BS de Klinkert in Oudenbosch mogen genieten van het griezel verhaal en hebben we nu een klein middagje vrij.

Morgen zaterdag 7 oktober mag Limattivo een belevingstheater verzorgen tijdens de familie dag van stichting a brand new day, ze hebben gekozen voor geluiden in het bos. Even een mooie tussen stop in al dat griezelen voor we de tweede Kinderboekenweek induiken.

 

Contact

Share This