Hand in hand

Limattivo

Ouderbegeleiding beelddenkende en hooggevoelige kinderen

Hand in hand

Limattivo

Belevingstheaters en prentenboekvoorstellingen

Prentenboek voorstellingen

De prentenboek voorstellingen zijn geschikt voor jonge kinderen van 2,5 tot 6 jaar, een prentenboek voorstelling wordt aangeboden in groepsverband tot ongeveer 20 kinderen. Prentenboekvoorstellingen zijn erg leuk voor in de klas op een basisschool, peuterspeelzaal of kinderdagcentra ’s. Maar een prentenboek voorstelling kan ook een leuke invulling van een kinderfeestje zijn bij de jarige thuis.

Tijdens een prentenboek voorstelling worden de zintuigen geprikkeld van het kind en wordt er een interactief spel gemaakt met de kinderen, zodat het prentenboek in hun fantasie tot leven komt. We kijken en luisteren naar het verhaal, zingen leuke bijpassende liedjes en bewegen mee op de muziek. De prentenboek voorstellingen worden gedaan door Clown Li. Zij komt langs met een leuke boekenstandaard en koffer. Hierin zitten bijpassende spulletjes waarmee zij het verhaal vertelt aan de kinderen.
De prentenboek voorstellingen zijn geschikt voor jonge kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Een prentenboek voorstelling wordt aangeboden in groepsverband tot ongeveer 20 kinderen.
Prentenboekvoorstellingen zijn erg leuk voor in de klas op een basisschool, peuterspeelzaal of kinderdagcentra ’s, maar kan ook een leuke invulling van een kinderfeestje zijn bij de jarige thuis.

Contact

Share This